IZBOLJŠAN OKUS

Trik za še okusnejšo in sočnejšo lubenico

S preprostim trikom bo zvezda poletja še okusnejša kot sicer.
Fotografija: V lubenici se skrivajo številne koristi za naše telo. FOTO: Jovanmandic, Getty Images
Odpri galerijo
V lubenici se skrivajo številne koristi za naše telo. FOTO: Jovanmandic, Getty Images

Lubenica si upravičeno zasluži naziv kraljica poletja, saj ohlajena osveži, pohladi, telo navdaja z vitamini in minerali ter s prepotrebno tekočino.

Sol poudari okus in sočnost lubenice, FOTO: Macniak, Gettyimages
Sol poudari okus in sočnost lubenice, FOTO: Macniak, Gettyimages

A ne glede na to, kako okusna in sočna je, obstaja trik, s katerim bo še bolj teknila: potem, ko ohlajeno vzamete iz hladilnika in narežete na rezine, jo začinite z malo soli.

Ta začimbo bo poudarila okus in sočnost sadeža in ohlajanje in gašenje žeje z njim bo tako še prijetnejše.

Preberite še:

image_alt
4 najpogostejše napake, ki jih delamo pri uživanju sadja

image_alt
Lubenica krepi libido in srce, privoščite si jo čim večkrat

image_alt
Lubenica je odlična za naše telo, ko boste slišali, kaj zmore, jo boste jedli vsak dan

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije