IŠČE GA

Brezbrižni voznik jo je povozil do smrti in pobegnil

Lastnik za vse informacije ponuja nagrado.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Pretresljivi zapis moškega, ki mu je neznanec psičko povozil do smrti in pobegnil, je preplavil spletna omrežja. To se je zgodilo v okolici Kočevja in lastnik za vse informacije v zvezi z dogodkom ponuja nagrado. Objava se glasi takole:

»Danes ob 12:20 je neznanec pripeljal na dvorišče gradu Strmec, povozil mojo psičko in pobegnil takoj ko je videl prijatelja stopiti iz objekta. Ziva je bila treniran delovni kuža in od smrti Keiko moja najljubša prijateljica. Popoldne sem jo pokopal, sedaj pa pričenjam iskanje za storilcem, ki ni imel poguma, da bi stopil ven in pomagal.

Za posnetke nadzornih kamer sem zaprosil bencinske servise, podjetja v bližini, nadzorne in lovske kamere v gozdu, tako da sem 100% prepričan, da bom storilca našel. Prav tako sem preko poznanstev zaprosil za seznam vseh telefonskih številk / aparatov, ki so bili v času dogodka prijavljeni v razdalji 500m od objekta.

Oseba je vozila starejše terensko vozilo, sive barve s črno zaščitno plastiko in zimske (ozke) gume. Prosim, da delite objavo in pomislite ali poznate koga, ki se je danes vozil na relaciji Kočevje - Ribnica - Kočevska reka z vozilom, ki sem ga opisal. Primer je že prevzela policija. V kolikor se oseba sama javi z opravičilom in pojasnilom bom od pregona odstopil ... če pa osebo najdem pred tem sam obljubim, da bo zadeva končala z veliko odškodnino in vso zlobo / idejami, ki jih premorem (posnetke kamer dobim že jutri). Če mi kdo pomaga najti storilca nudim tudi finančno nagrado.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije