NK ŠMARJE PRI JELŠAH

Šmarski nogometaši bogatejši za defibrilator

Dragoceno napravo za oživljanje so namestili na kompleks, kjer živi veliko ljudi.
Fotografija: Lastnik podjetja Pišek Vitli Krpan Franc Pišek in predsednik Nogometnega kluba Šmarje pri Jelšah Aleš Ratej ob predaji defibrilatorja FOTO: PVK
Odpri galerijo
Lastnik podjetja Pišek Vitli Krpan Franc Pišek in predsednik Nogometnega kluba Šmarje pri Jelšah Aleš Ratej ob predaji defibrilatorja FOTO: PVK

Nogometni klub Šmarje pri Jelšah je že vrsto let valilnica perspektivnega nogometnega kadra v mladinskih selekcijah. V klubu je skupaj aktivnih nekaj več kot 130 igralcev, delo z mladimi in skrb za zdravo in aktivno preživljanje prostega časa pa sta njihovo osnovno poslanstvo že skoraj osem desetletij.

Tudi zato in zato, ker je nogometni kompleks v osrčju Šmarja pri Jelšah, v bližini stanovanjskih blokov in druge infrastrukture, kjer sta poseljenost prebivalcev in pretok ljudi velika, so s pomočjo podjetja Pišek Vitli Krpan kupili nov defibrilator. Namestili so ga na kompleks ob njihovem igrišču, s čimer so omogočili dostop do njega vsakomur, ki bi v tem delu Šmarja nujno potreboval pomoč ob nenadnem srčnem zastoju.


»Pri Krpanu se zavedamo, da sta hitra odzivnost in ustrezna oprema v trenutkih, ko se zgodi zastoj srca, ključni, zato smo nogometnemu klubu omogočili nakup potrebnega defibrilatorja. V akcijah ozaveščanja pomena zdravja, solidarnosti in medsebojne pomoči bomo na lokalnem nivoju sodelovali tudi v prihodnje,« pravi lastnik podjetja Pišek Vitli Krpan Franc Pišek, ki je defibrilator predal predsedniku NK Šmarje pri Jelšah Alešu Rateju.

Podjetje Krpan, ki ima 40-letno tradicijo proizvodnje gozdarskih vitlov in druge gozdarske mehanizacije v Šmarju, s tem dokazuje, da se zaveda odgovornosti do lokalnega okolja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije