24 UR

Na sobnih kolesih bodo obkrožili Slovenijo

Slovenski ultramaratonski kolesar Marko Baloh že štirinajstič na kolo za polnih 24 ur; tokrat v Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana.
Fotografija: Letošnji projekt mu je zelo pri srcu.
Odpri galerijo
Letošnji projekt mu je zelo pri srcu.

»Leto je naokoli in pred nami je spet težko pričakovan dan na kolesu. Hvala vsem, ki mi boste delali družbo in s tem pomagali drugim,« je dejal idejni vodja in glavni akter dogodka Marko Baloh. »V fitnes centru ŠC Millenium bomo na sobnih kolesih ob gledanju posnetkov ameriške in slovenske pokrajine virtualno obkrožili Slovenijo. V živo bo potekal studijski program z gosti, udeleženci dogodka. Vse, kar potrebujete, je športna oprema, to je majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, športni copati in brisača ter dobra volja. Družba bo odlična!«

Letošnji projekt mu je zelo pri srcu.
Letošnji projekt mu je zelo pri srcu.

S 24-urnim dobrodelnim kolesarjenjem pod vodstvom Marka Baloha bodo pomagali otrokom do koles. »Do novih koles bomo pomagali otrokom, ki si tega drugače ne bi mogli privoščiti. Ker iz prve roke vem, kako ti kolo in kolesarjenje lahko spremenita življenje, mi je letošnji projekt zelo pri srcu. Vabljeni kolesarji vseh vrst in prepričanj, pridružite se nam, da polepšamo življenje še drugim!« je povedal Baloh.

Maratonski dogodek bo od 12. ure v petek, 25. januarja, trajal vse do poldneva naslednjega dne. Marko Baloh bo na kolesu preživel vseh 24 ur, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadar koli, brez časovnih omejitev. Udeleženci potrebujejo le športno opremo in dobro voljo, za lažje premagovanje kilometrov pa bodo poskrbeli tudi ekskluzivni Jrobic Touring posnetki Jureta Robiča in Marka Baloha (RAAM&DOS).


Dogodek ni namenjen le kolesarjem, saj se ga lahko udeleži vsakdo. Ta tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje za nakup koles za njihov počitniški dom v Kranjski Gori. Obiskovalci si lahko vseh 24 ur zanimivo dogajanje ogledajo na lastne oči, ob tem pa lahko kolesarijo ali le oddajo svoj prispevek, tudi s poslanim SMS na 1919 – pošljite PRIJATELJ in prispevate en evro ali PRIJATELJ5 s prispevkom 5 evrov.


Če se boste odločili za kolesarjenje, je obvezna rezervacija termina oziroma kolesa na recepciji ŠC Millenium, lahko tudi po telefonu na številko 01 585 15 00 še vse do 23. ure. Kolesarjenje z Markom Balohom bodo sklenili v soboto, 26. januarja, spet točno opoldne, torej ob 12. uri. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije