RAZVPITI ZVEZDNIK

Maradona spet v središču pozornosti: poglejte, koga podpira zdaj

Legendarni Diego Maradona se je ponudil, da bi brezplačno vodil argentinsko reprezentanco.
Fotografija: Diego Maradona se je prelevil v navijača Kolumbije. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Diego Maradona se je prelevil v navijača Kolumbije. FOTO: Instagram

MOSKVA – Potem ko se je argentinska nogometna reprezentanca poslovila od svetovnega prvenstva v Rusiji, se je končal tudi šov razvpitega Diega Maradone. Ves svet je videl prizore njegovega dramatičnega spremljanja tekem, mnogi so bili tudi zaskrbljeni za njegovo zdravje, potem ko so mu po zadnji tekmi vidno okajenemu morali pomagati s tribun.

Legendarni nogometaš se je včeraj vrnil med navijače in na instagramu objavil fotografijo, na kateri nosi dres kolumbijske reprezentance. Njegovi potezi je, kajpak, sledila poplava šaljivih komentarjev, ki namigujejo na njegove dolgoletne težave s kokainom: »Le kdo bo podpiral kolumbijsko reprezentanco, če ne on? Kolumbijsko gospodarstvo podpira že vrsto let.« Ali pa: »Hm, le od kod njegova lojalnost Kolumbiji?«

Ampak tudi sinoči je bil Maradona razočaran. Kolumbijo je po streljanju 11-metrovk premagala Anglija. A je spet opozoril nase, saj je za venezuelsko televizijo napovedal, da bi rad znova sedel na selektorski stolček Argentine. »Vodil bi jo brezplačno,« je dejal svetovni prvak iz leta 1986, ki je domačo vrsto kot selektor vodil na svetovnem prvenstvu 2010. Argentina je takrat izpadla v četrtfinalu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije