Promocijsko sporočilo

Finalni raperski dvoboj

Objavljeno 09. avgust 2016 10.00 | Posodobljeno 09. avgust 2016 10.10 | Piše: B. K.

V poletni vročici je želja po zadnji osvežilni steklenici laškega narasla kot zunanja temperatura. Boris in Sebastian Cavazza sta položila zadnjo stavo in zdaj gre na vse ali nič.

Na ekranih lahko spremljamo odločilni spopad očeta in sina, v katerem sta se izzvala kar na sodobno soočenje v rimah. Borba nežnih poetičnih verzov se je namreč prelevila v divji raperski finale. Kot prava moderna gangsterja sta se pripeljala v sijočem jeklenem konjičku in se vsak s svojim podpornim moštvom ob strani samozavestno spopadla.

V svojo vlogo sta se tako vživela, da bo zmagovalca težko določiti, kar dokazujeta tudi tesno izenačeni številki vaših glasov. Zdaj gre zares in odločitev, kdo si zasluži zadnje laško v hladilniku, je v vaših rokah.

image
 

Na dvoboj.si povejte, kdo je po vašem mnenju bolje odrapal svojo pot do žlahtnega napitka. Osvežitev za vroče dni pa lahko dobite tudi vi, saj Pivovarna Laško vsak teden nagrajuje pesniške duše, ki na spletni strani dvoboj.si oddajo svojo rimo. Tudi z laškim, seveda!

image
 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Deli s prijatelji