OCEANE SERCIEN-UGOLIN

Rokometašica ljubljanskega Krima se je zrušila, dvorana utihnila

Nekaj trenutkov po končani tekmi se je zgrudila po tleh in obležala.
Fotografija: Francozinji Oceane Sercien-Ugolin in Allison Pineau na novinarski konferenci in predstavitvi letošnje ekipe RK Krim. Z reprezentanco sta tudi olimpijski prvakinji. FOTO: Foto: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Francozinji Oceane Sercien-Ugolin in Allison Pineau na novinarski konferenci in predstavitvi letošnje ekipe RK Krim. Z reprezentanco sta tudi olimpijski prvakinji. FOTO: Foto: Jure Eržen, Delo

V nedeljo zvečer je v Stožicah Krim v ženski rokometni ligi prvakov s prejetim zadetkom osem sekund pred koncem izgubil proti francoskemu Metzu, toda to še zdaleč ni bilo najhujše ... Nekaj trenutkov po končani tekmi se je namreč med rokovanjem tekmic zgrudila Francozinja, ki igra za naš klub, Oceane Sercien-Ugolin in obležala na tleh. Soigralke in igralke nasprotne ekipe so jo obstopile, tako da so jo zaščitile pred radovednimi pogledi občinstva in kamerami. 

Hitro so se odzvali reševalci in Oceane z rešilcem odpeljali v klinični center. Po poročanju Ekipe 24 je bila pri zavesti, ko so jo odpeljali z rešilcem. 

Kot smo izvedeli, je rokometašica že doma. V kliničnem centru so ponoči naredili številne preiskave, da bi našli vzrok njene nenadne slabosti. Iz kluba so sporočili, da je najverjetneje vzrok za kolaps izčrpanost. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije