Objavljeno: 17.07.2017 09:42Posodobljeno: 17.07.2017 09:42

PRIPRAVE NA EVROPSKO PRVENSTVO

Do medalje na EP tudi s pomočjo Lorbka

Slovenija bo prihodnja dva meseca dihala s košarkarji, ki se bodo pripravljali na evropsko prvenstvo na Finskem in v Turčiji.

LJUBLJANA – V sredo se začenja novo poglavje v slovenski moški reprezentančni košarki. Pred nami je novo poletje upanja na prvo kolajno na velikih tekmovanjih. Da le ne bo razočaranje preveliko, če se to ne zgodi. Selektor Igor Kokoškov bo zbral svojih 18 izbrancev in začel priprave na 40. jubilejno evropsko prvenstvo, ki bo potekalo med 31. 8. in 18. 9. v štirih državah.
»V teh dneh sem pustil igralce na miru. Naj si odpočijejo v krogu svojih najbližjih. Recimo, da so tile dnevi zatišje pred burjo,« je opisal stanje selektor Kokoškov, ki je zadnja dva tedna z družino preživel v Beogradu. To bo njegova druga akcija v vlogi selektorja Slovenije. In hkrati zadnja. Zavoljo sprememb terminov kvalifikacij za SP, novembra in februarja, Kokoškov zaradi dela v ligi NBA ne bo mogel več sodelovati. »Tu sem zdaj, da pomagam ekipi do uspešnega nastopa na EP. Kako bo naprej, pa bo reševala Košarkarska zveza Slovenije,« pojasni srbski strokovnjak z ameriškim potnim listom.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«
 

Povezane vsebine