AMPUTACIJA

Začelo se je s simptomi kot pri prehladu, potem so mu odrezali ude

Fotografija: Alex Lewis. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Alex Lewis. FOTO: Youtube

Nihče ne ve, kaj ga čaka v življenju. S preventivnimi dejanji lahko sicer poskrbimo, da smo čim bolj čili in zdravi ter pripravljeni na najrazličnejše preizkušnje, a na nekatere stvari se enostavno ne moremo pripraviti.

Leta 2014 so se črni oblaki zgrnili na takrat 34-letnega Alexa Lewisa. Vse se je začelo s simptomi, ki so podobni kot pri prehladu. A ti so bili vse hujši, njegovo zdravstveno stanje pa se ni izboljševalo. Naposled so v bolnišnici ugotovili, da ga je napadla bakterija, ki pa bi jo njegovo telo moralo premagati, pa je ni. Zdravniki so sprva njegovi partnerici Lucy dejali, da ima zgolj triodstotne možnosti za preživetje, toda Alex se ni vdal. Odrezali so mu obe nogi, levo roko, del desne roke, del obraza ... A bitko za življenje je dobil, naučil se je na novo živeti in svojemu sinu pokazal neverjeten zgled, kako se pobrati po res hudem padcu.

Alex je hvaležen vsem prijateljem, ki so mu v bolezni stali ob strani, iz vsega srca pa je hvaležen Lucy: »Brez tebe ne bi zmogel biti srečen tukaj.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije