SLIŠALA JE OD BABICE

»Skoraj sem prepričana, da sem Madeleine McCann, pripravljena sem iti na DNK-test«

Trdi, da ima dokaze, med drugim, da ima materino znamenje na nogi in madež v očesu na istem mestu kot pogrešano dekle.
Fotografija: Julia je prepričana, da je izrezana Madeleine. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram
Odpri galerijo
Julia je prepričana, da je izrezana Madeleine. FOTO: Zaslonski posnetek, Instagram

Nemka Julia je na instagramu objavila, da je najverjetneje Madeleine McCann. Trdi, da ima dokaze, in prosi za pomoč pri testu DNK, poroča Mirror. Madeleine McCann je leta 2007 izginila iz apartmaja med počitnicami v portugalskem Algarveju. Kljub obsežnemu policijskemu iskanju je še vedno pogrešana. Nemka, katere uporabniško ime na instagramu je @iammadeleinemcann, pravi, da se je pred nekaj meseci začela spraševati, ali je pravzaprav ona pogrešano dekle. »To je nekaj, kar sem slišala od svoje babice,« je rekla.

Čeprav je stara 21 let, meni, da bi bila lahko njena starost napačna, saj bi bila Madeleine, če bi bila živa, zdaj stara 19. Trdi, da ima dokaze, nekateri od njih sta pega na njeni nogi in madež v očesu na istih mestih, kot ga je imelo pogrešano dekle. Pripravljena je dokazati, da je Madeleine, zato prosi sledilce za pomoč pri DNK-testu.

image_alt
Novi udarec za starša deklice Maddie, ki je pred leti skrivnostno izginila (FOTO)

»Pomagaj mi, govoriti moram s Kate in Gerryjem McCannom, mislim, da bi lahko bila Madeleine. Potrebujem DNK-test,« piše v opisu njenega profila.

Dodala je, da jo policisti iz Velike Britanije in Poljske poskušajo ignorirati, zato bo svojo zgodbo povedala na družbenih omrežjih. Zbrala je 194.000 sledilcev, ni pa prva, ki na družbenih omrežjih trdi, da je pogrešana deklica. Že leta 2021 je neko dekle z imenom Maddie delilo svojo sliko na svojem profilu tiktok, potem ko so ji družina in prijatelji povedali, da je videti kot pogrešana Madeleine.

image_alt
Primer male Maddie rešen po 15 letih? Policija ima osumljenca in je že v zaporu

Fotografijo iz svojega potnega lista, ko je bila mlajša in na kateri je imela podobno pričesko, zelene oči in ovalni obraz kot pogrešano dekle, je primerjala s sliko Madeleine, ki jo je našla na internetu.

Izginotje Madeleine McCann je sprožilo obsežno preiskavo in nešteto iskanj, a kljub vsem prizadevanjem deklice in njenega ugrabitelja niso nikoli našli. Mnogi so trdili, da so jo videli v preteklih letih, tako da je bilo leta 2016 v 101 državi prijavljenih skoraj 9000 poročil o lokaciji deklice.

Obtožbe so preiskali, a niso odkrili ničesar. Malo verjetno je, da je Madeleine še živa, čeprav je nemška policija lani kot glavnega osumljenca njenega izginotja imenovala pedofila Christiana Bruecknerja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije