MOČ NARAVE

Saj ni res, pa je: tornado je dvignil posteljico, v kateri je bil štiri mesece star dojenček

Otrokov oče je poskušal zadržati posteljico, a vrtinec je bil močnejši. Dvignilo jo je visoko v zrak in odneslo.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Danielloretto Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Danielloretto Getty Images/istockphoto

Ameriški mediji poročajo o neverjetni zgodbi, ki se je zgodila pred dobrim tednom dni. Tornado, ki je opustošil Clarksville, je uničil dom mladi družini in mamico pahnil v obup, ko je vrtinec dvignil in s seboj odnesel še njenega nekaj mesecev starega sina.

Sydney Moore je povedala, da je vrtinec dvignil streho, konica tornada pa se je spustila v hišo in dvignila posteljico, v kateri je spal štiri mesece star dojenček. Otrokov oče se je trudil, da bi posteljico zadržal, a mu ni uspelo. Tornado je dvignil tudi njega.

Obupana mamica je, medtem ko je gledala, kako vrtinec odnaša njenega štirimesečnika, poskušala z lastnim telesom zaščititi starejšega sina. Novinarjem je povedala, da se je v tistem trenutku, ko se je ulegla k starejšemu sinu, nanjo porušila stena, tako da je komaj dihala.

Obupana družina je bila prepričana, da je dojenček umrl, saj je posteljico dvignilo visoko na drevo. »Prepričana sem bila, da je mrtev,« je dejala šokirana mamica in razkrila še, da so dečka našli v grmovju, na obrazu pa je imel le manjšo prasko.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije