ZLOČIN V SRBIJI

Oglasili so se sodelavci Dankinih krvnikov: s tem dejanjem sta jih šokirala

Sodelavci so opisali, kako sta se osumljenca Dankinega umora vedla po storjenem zločinu.
Fotografija: 28.03.2024. Bor - Nekoliko policajaca iskopava prostor ispred štaglja u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku Srbije gdje je nestala djevojčica Danka Ilić. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Djevojčica je nestala u utorak oko 13:45 sati. Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. Photo: Pixsell/PIXSELL FOTO: Pixsell/pixsell
Odpri galerijo
28.03.2024. Bor - Nekoliko policajaca iskopava prostor ispred štaglja u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku Srbije gdje je nestala djevojčica Danka Ilić. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Djevojčica je nestala u utorak oko 13:45 sati. Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. Photo: Pixsell/PIXSELL FOTO: Pixsell/pixsell

Zaposleni v javnem komunalnem podjetju Vodovod Bor so za srbski portal Kurir razkrili, kako sta se v zadnjih dneh vedla osumljenca umora male Danke Ilić (2) iz Srbije, ki je bila pogrešana od minulega torka. Domnevna morilca so kriminalisti sicer že našli, medtem ko trupelce, ki naj bi bilo odvrženo na lokalno divje smetišče, še iščejo.

Zaposleni v komunalnem podjetju so povedali, da vse do včeraj, ko so izvedeli za tragični konec malčice, nihče ni niti posumil, da so v službi sodelovali z dvojico zločincev. 

»Oba sta se vedla, kot da se ni nič zgodilo. Povsem običajna sta bila, lahko rečemo, da hladna kot špricar,« so za Kurir povedali kolegi dveh petdesetletnikov, ki sta osumljena krutega zločina. 

»Nič ni nakazovalo na nenavadno vedenje. Takšno mirno vedenje lahko pripišemo le psihopatom, ki po storjenem zločinu ne izkažejo nič čustev,« so dejali.

»Iskala sta malčico, ki sta jo ubila«

»Ko je policija poslala sporočilo, da je pogrešana dvoletnica, je direktor Vodovoda vprašal zaposlene, ali se lahko kdo pridruži iskalni akciji. Med prvimi se je prijavil ravno domnevni morilec D. D. V bistvu je iskal deklico, ki jo je ubil! Vsak dan sta imela oba delovne naloge in jih povsem običajno opravljala,« je dejal njun sodelavec. 

Kot je znano, Srbijo pretresa tragična smrt še ne dveletne deklice Danke Ilić. Krivdo za njeno smrt sta priznala 50-letna moška S. J. in D. D. z območja Bora, delavca v javnem komunalnem podjetju Vodovod. Trenutno sta v priporu.

Trupla pristojni še niso našli, policisti še vedno prečesavajo divja odlagališča in stavbe, povezane z družinami osumljencev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije