PREGLED LETA

Odmevno v 2022: Putinovo zdravje, Titova poslednja želja in skrivnostno izginotje Mateja

To ste bralci lani najbolj brali v rubriki svet.
Fotografija: Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters
Odpri galerijo
Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters

V letu 2022 ste bralci v rubriki svet najbolj brali članke povezane z invazijo Rusije na Ukrajino, zanimala vas je tragična usoda Hrvata Mateja Periša, ki je izginil v Beogradu, zelo so vas pritegnile tudi teme, povezane z novimi različicami koronavirusa. 

Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters
Vladimir Putin. FOTO: Sputnik Via Reuters

Tako je desetem mestu med najbolj branimi, članek, kjer smo poročali, da bi zavzetje Mariupola povezalo ruske enote na Krimu in separatistične in ruske vojake v Donbasu.

Na devetem mestu je članek, v katerem smo opisali možne stranke učinke pri ceplju proti Covidu 19, kjer lahko pri ženskah pride do zamude pri menstruaciji.

Na osmem in sedmem mestu so teme povezane z zloglasnim ruskim predsednikom. Tako smo razkrili njegovo zdravstveno stanje in poročali, da je ruski predsednik Vladimir Putin zahteval, da mu pripravijo seznam držav, ki so podprle sankcije proti Rusiji.

image_alt
Oglasil se je Kremelj: končno znano, kakšno je v resnici zdravstveno stanje Putina

Še ene predsednik vas je zelo zanimal, in sicer bivši vodja bivše Jugoslavije Josip Broz Tito. Tako smo razkrili, katera je bila zadnja želja jugoslovanskega voditelja.

Josip Broz Tito. FOTO: Str Reuters
Josip Broz Tito. FOTO: Str Reuters

Na polovici našega seznama je znova ruski predsednik Vladimir Putin. Njegove grožnje ob začetku invazije na Ukrajino so odmevale.

Strašna usoda Splitčana Mateja Periša, ki je izginil v Beogradu, je tema, ki je leta 2022 pritegnila veliko pozornosti. Tako smo poročali, kaj je o njegovi usodi razkrila slovenska jasnovidka in kaj je povedala njena hrvaška kolegica. 

image_alt
To je jasnovidka Sandra povedala o pogrešanem Mateju Perišu

Na prvem mestu najbolj branih člankov v rubriki svet pa je pristal članek o simptomih omikrona, ki kažejo, da ste ga morda preboleli, pa tega sploh niste vedeli.

image_alt
To so znaki, da ste preboleli omikron, a tega niti vedeli niste

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije