UGRABITEV?

Danko zdaj išče tudi Interpol

Možnost, da bi sama kam zatavala ali kam padla, so izključili.
Fotografija: Danka FOTO: Facebook Jovana Dragomirovic
Odpri galerijo
Danka FOTO: Facebook Jovana Dragomirovic

Pet dni je že minilo od izginotja male Danke Ilić, dveletnice, za katero se je v torek okoli 13.45 v soseski Banjsko Polje pri Boru v Srbiji izgubila vsaka sled. Kot smo poročali, je tamkajšnja policija preiskala celotno okolico kraja, kjer naj bi bila pogrešana mala deklica, zato je možnost, da je deklica sama odkorakala ali pa kam padla izključena.

Zdaj je mednarodno iskanje razpisal še Interpol. Za deklico iz Bora je v veljavi rumeni razpis, ki se nanaša na iskanje pogrešanih, poroča Kurir. Objavljen je tudi podroben opis dveletne punčke in imena njenih staršev.

Kot so zapisali na spletni strani Interpola, ima deklica na mečici levega ušesa, ob strani proti obrazu, visečo bradavico, dolgo približno 1 cm. Na nadlakti leve roke na zunanji strani pa ima znamenje nepravilne oblike in za odtenek temnejše barve od njene kože.

Danes pa je Srb, ki živi na Dunaju, objavil videoposnetek deklice v družbi dveh Romunk. Deklica je zelo podobna Danki. Dogodek je prijavil oblastem. Več o tem, kako se je obnašala deklica in kako njeni spremljevalki, pa lahko preberete v prispevku Je to Danka? Na Dunaju videli deklico v spremstvu dveh Romunk (VIDEO)

image_alt
Tri nelogičnosti primera, ki je pretresel Srbijo: Izjave Dankine mame neskladne

image_alt
Mama šele po 89 minutah prijavila Dankino izginotje, aretirali so tudi policista

image_alt
Starša pogrešane Danke (2) na policiji! V BiH aretirali tri: Trdijo, da so povezani z izginotjem

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije