RAZVAJAMO BRALCE

V Slovenskih novicah napraskala 250 evrov

Seznamu srečnih nagrajenk se je pridružila tudi upokojenka Jožica Mravljak.
Fotografija: FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Jure Eržen, Delo

MUTA – Letošnje poletje Terna, nagradna igra Slovenskih novic, bralce razveseljuje in obdaruje kot za stavo. Skorajda ne mine dan, da ne bi prejeli klica, da so se nekomu med vami na naslovnici prikazali trije enaki simboli, ki sporočajo, da je nagrada vaša. Glavno nagrado, stanovanje, smo podelili minuli teden, do sobote, 5. avgusta, ko se bo Terna iztekla, pa lahko še vedno preizkusite srečo.

Seznamu srečnih nagrajenk se je pridružila tudi upokojenka Jožica Mravljak. Dolgoletna naročnica, Slovenske novice prebira že vse od začetka izhajanja, zavidljivih 26 let, doslej ni imela sreče, čeprav vsak dan preverja, ali se pod Terno morda skriva nagrada. A tokrat je bilo drugače. »Po navadi jo jaz pogledam, tokrat pa je mož, ko sem bila v kuhinji, listal časopis in spraskal še Terno. Pa mi je rekel, da je nekaj napraskal, 250 evrov. Zdaj bo pa treba začeti varčevati za avto,« v smehu še doda upokojenka, ki sicer avtomobila nima, tudi njen mož ne, bo pa Petrolovega bona in goriva, ki ga bo lahko za to vsoto dobila, vesela njuna hči, pravi upokojenka.

A bona seveda ni treba porabiti le za gorivo, saj so v Petrolovih poslovalnicah na voljo različni izdelki, ki si jih bodo Mravljakovi lahko privoščili. Na primer sladoled ali dva za dveletnega vnučka, ki gospe Jožici vsak dan prinaša veselje, sadje in sokovi ali druge pijače, da bo srečna družina nazdravila dobitku. Na Petrolu je na voljo tudi mnogo dodatkov za avto, ki bodo prav prišli hčeri, od motornih olj, pnevmatik, žarnic in še bi lahko naštevali. Zagotovo se bo našlo za vsakega kaj.

Na Petrolu lahko preklopite

Na Petrolu lahko tudi preklopite na Petrol elektriko; zamenjavo dobavitelja lahko izvedete na vseh Petrolovih bencinskih servisih. Prav enostaven preklop, jasen cenik, obračun drugih dobavljenih energentov, izdelkov in storitev na enem samem računu ter celovita ponudba vseh energentov za dom pri istem ponudniku so glavni razlogi, zakaj se potrošniki odločajo za preklop na Petrol Elektriko.

Poznate Petrol sončno elektrarno, do okolja prijazno energetsko rešitev, ki vam prinaša izjemne prihranke pri električni energiji? V Petrolu bodo letos za 100 domačih sončnih elektrarn zagotovili brezobrestno financiranje na sedem let. »Električna energija za vašo toplotno črpalko, klimatsko napravo, hladilnik, pralni stroj in celo avto je lahko brezplačna! S Petrol sončno elektrarno boste pridobili lasten vir brezplačne energije s predvideno življenjsko dobo 30 let. Projekt izvedemo na ključ, za vas uredimo vso potrebno dokumentacijo in vam ponudimo financiranje brez pologa ter brez obresti do sedem let. Za sončno elektrarno lahko pridobite tudi nepovratne finančne spodbude Eko sklada. V obdobju Petrol financiranja vam brezplačno zagotovimo zavarovanje, nadzor nad delovanjem sistema prek centra upravljanja Petrol in zanesljivo vzdrževanje. Vse, kar morate storiti vi, je preveriti, ali je vaša streha primerna za postavitev Petrol sončne elektrarne, ki je sestavljena iz visokokakovostnih panelov blagovnih znamk Luxor ali Bisol ter konstrukcije K2,« pravijo na Petrolu.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije