RAZVAJAMO BRALCE

S Terno gre na morje

V toplih poletnih dneh, ko se že mnogi namakajo ob morju, v jezerih, bazenih ali rekah, so Slovenske novice prek Terne prinesle veselje in radost v Mihovce pri Veliki Nedelji v Prlekiji.
Fotografija: Jana Cvetko je že dolgo naročnica Slovenskih novic. FOTO: Oste Bakal
Odpri galerijo
Jana Cvetko je že dolgo naročnica Slovenskih novic. FOTO: Oste Bakal

Zadovoljstvo je preplavilo hišo upokojencev, nekdanje učiteljice na OŠ Velika Nedelja, Jane Cvetko in njenega moža, nekdanjega samostojnega podjetnika avtokleparske in avtoličarske stroke Franca Cvetka.

»Nisem hazarderka in nisem nagnjena k igram na srečo, tudi loteriji in lotu ne. Zato sem doslej prejela le eno manjšo praktično nagrado, prav tako iz Slovenskih novic, zdaj pa ta lepa nagrada! Prijetno me je presenetilo in razveselilo, saj že vem, kako jo bom porabila. Nekaj bom seveda namenila vnukom, ki so me že klicali in mi čestitali, večji del pa vseeno gre za počitnice. Letos si jih lahko privoščim, čeprav moram priznati, da je najlepše doma, zlasti pri nas, kjer imamo vse, kar potrebujemo, predvsem čist zrak, lepo okolico in prijetne ljudi,« je povedala Jana Cvetko, že vrsto let naročnica Slovenskih novic.

Kot nekdanja učiteljica telovadbe oz. športne vzgoje, mimogrede, njen sin je igral rokomet tudi v I. SRL, še danes skrbi za zdravo življenje in rekreacijo. Najraje se s svojim štirinožnim prijateljem odpravi na sprehod po lepem naravnem okolju. Skupaj z možem Francem imata poleg sina še tri hčerke ter šest vnukov. Trije so se že odselili od doma, le Anja je še doma.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije