RAZPIS

Na slovenskenovice.si iščemo nove sodelavce

Objavljeno 20. oktober 2017 16.48 | Posodobljeno 24. oktober 2017 18.12 | Piše: R. S.

Pridruži se ekipi, ki ustvarja enega najboljših in najbolj branih slovenskih spletnih portalov.

Berete enega največjih, najbolj priljubljenih in najboljših slovenskih spletnih portalov, ki ga po raziskavah Moss prebira več kot pol milijona (!) Slovenk in Slovencev.

Naredi karierni skok in se nam pridruži! Iščemo namreč nove sodelavce.

Sem za, povejte več!

Članki, ki nas uvrščajo v sam vrh slovenskega spleta, ne padejo z neba. Naš uspeh je v celoti odvisen od ekipe, ki portal ustvarja. Zato iščemo nove sodelavce, ki po svetu hodijo odprtih oči in imajo posluh za bralce. 

Za papirje nam ni mar: vseeno je, ali ste naredili doktorat ali pa ste falirani študent. Edino, kar šteje, so vaša sposobnost dela v ekipi, talent za pisanje, prilagodljivost glede terminov dela ter elektronska pismenost – vključno z obvladovanjem facebooka in drugih družbenih omrežij. Posebno mesto pri tehtanju bo imela tudi vaša pripravljenost za učenje in nadaljnji osebnostni razvoj.


Na razpis se lahko prijavite (ali pa nas kaj povprašate) prek elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image. Priložite svoj življenjepis in se osredotočite na novinarske izkušnje, če jih imate.

 

Deli s prijatelji