Na črni petek bodo cene v Cityparku padale

Objavljeno 21. november 2017 16.36 | Posodobljeno 21. november 2017 16.49 | Piše: P. P.

Na sloviti črni petek oziroma Black Friday, ki bo v petek, 24. novembra, bodo v nakupovalnem središču Citypark trgovine odprte od 9. ure zjutraj pa vse do polnoči.

Obiskovalci bodo lahko nakupovali s popusti do 30 odstotkov, znižanju cen pa se bodo pridružile tudi blagovne znamke, ki običajno nimajo tako visokih ugodnosti.
 
Čez lužo, v ZDA, je četrti petek v novembru oziroma črni petek na koledarju takoj za dnevom zahvalnosti. Ameriške trgovine prav na ta dan začnejo praznične nakupe. To tradicijo smo v zadnjih letih prevzeli tudi v Sloveniji.
 
Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 15. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najmodernejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. V letu 2015 so njihova nakupovalna središča zabeležila 2,69 milijarde evrov bruto prihodka od prodaje. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.
 
Več informacij:
Citypark
Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga 
telefon: 01 587 30 55 
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil
telefona: 01 547 65 18, 041 812 669 
e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
 
Deli s prijatelji