Predstavitvena informacija

Letna naročnina za Slovenske novice: vaš vir kakovostnih informacij vse leto

Zagotovite si letno zalogo kakovostnih informacij, zanimivih zgodb, reportaž, nasvetov in razvedrilnih vsebin z zajamčeno ceno časopisa vse leto 2024.
Fotografija: Ekskluzivna ponudba je na voljo tako obstoječim kot novim naročnikom. FOTO: Slovenske Novice
Odpri galerijo
Ekskluzivna ponudba je na voljo tako obstoječim kot novim naročnikom. FOTO: Slovenske Novice

V svetu, ki se nenehno spreminja, so Slovenske novice vaš zanesljivi spremljevalec. Z letno naročnino za 2024 se potopite v svet kakovostnih informacij, zanimivih zgodb, poučnih reportaž in razvedrilnih vsebin. To je vaša priložnost, da ostanete informirani vse leto.

Zakaj izbrati Slovenske novice

  • Hitre in zanesljive informacije: v uredništvu Slovenskih novic se zavezujemo, da boste prve informacije iz svojega okolja in sveta prejeli hitro in zanesljivo.
  • Vsestranska vsebina: od poglobljenih reportaž do razvedrilnih vsebin, Slovenske novice pokrivajo širok spekter tem, ki vas zanimajo.
  • Vsakodnevni stik z aktualnostmi: ostanite povezani z nami skozi besedo, fotografijo in video in bodite vedno na tekočem z dogajanjem.

Zlati paket – za najzahtevnejše bralce

Naš Zlati paket vam prinaša:

  • neomejen dostop do vsebin na vseh naših platformah, 
  • zajamčeno ceno: cena vaše naročnine ostane nespremenjena do konca plačanega obdobja.

Zlati paket FOTO: Slovenske Novice
Zlati paket FOTO: Slovenske Novice

Dodatna ugodnost ob plačilu letne naročnine

Vse fizične osebe, ki bodo poravnale letno naročnino, ste upravičene do 30 % popusta pri naročilu malih oglasov ali osmrtnic.

Posebna ponudba do 14. decembra 2023

Ta ekskluzivna ponudba je na voljo tako obstoječim kot novim naročnikom, ki bodo letno naročnino za leto 2024 plačali do 14. decembra 2023.

Ne zamudite izjemne priložnosti, da postanete del skupnosti Slovenskih novic. Ostanite na tekočem, bodite informirani in se zabavajte z nami vse leto.


­­­* Navedeni prihranki se nanašajo na obdobje od 1. 1. 2024 do 31. 12. 2024. Pri tiskanih edicijah so izračunani glede na ceno tiskanega časopisa v prosti prodaji, prihranki pri digitalnih dostopih pa so odvisni glede na izbrani paket. V prihrankih izračunane vrednosti vključujejo končne višine popustov, vsi drugi popusti, ki izhajajo iz naročniškega razmerja, se izključujejo. Cene vključujejo 5 % DDV za tiskane in digitalne edicije.

Dostava tiskanih edicij na katerikoli naslov v Sloveniji je vključena v ceno naročnine.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije