TERNA

Kuharica in kuhar do kuhinje in spalnice!

Objavljeno 26. junij 2017 18.38 | Posodobljeno 26. junij 2017 18.42 | Piše: O. B.

Naša nagradna igra Terna osrečila zakonca Žilavec iz Cankove. Mija je naročnica Novic, Štefan pa je pravočasno spraskal dobitek.

Redno jih bereta, zdaj sta končno tudi nekaj zadela. Foto: Oste Bakal

CANKOVA – Kako lahko nagradna igra Terna razveseli naše bralce povsod po Sloveniji, smo se te dni prepričali tudi tik ob avstrijski meji, kjer z možem in sinom domuje dolgoletna naročnica Novic Mija Žilavec, ki je v naši nagradni akciji dobila opremo za spalnico in kuhinjo.

Vroči torek, 20. junij, je bil zame eden najsrečnejših dni v življenju!

»Dejansko je bil zame vroči torek, 20. junij, eden najsrečnejših dni v življenju. Razveselile so me Slovenske novice, ki so pri nas redno branje, lahko pa bi se zgodilo, da bi zamudili to lepo nagrado. A če ti je sreča že namenjena, je ne moreš izgubiti,« nam pove Mija in razloži, da je mož šele okoli 17. ure videl, da je prva stran Novic še cela. Hitro je preveril, kaj se skriva pod plastjo, in spraskal tri enake znake. »Nagrada je torej od obeh, ona je naročnica, jaz pa sem odkril nagrado,« se namuzne Štefan Žilavec, ki Slovenske novice najraje prelista že zgodaj zjutraj ob prvi kavi, ko pride iz službe, pa prebere še ostalo.

»Nikoli doslej nisem dobila kakšne večje nagrade, zato je tokratno presenečenje še večje,« se veseli Mija, ki je po poklicu kuharica, kuhar je tudi mož, zato se oba veselita skupnih trenutkov v novi kuhinji. Malo v šali, še bolj zares pa nam zakonca še povesta, da bosta skupaj koristila tudi novo spalnico. 

Deli s prijatelji