DOBRODELNO

Kako do reprezentančne bunde Petra Prevca? To morate storiti

Objavljeno 09. december 2016 08.33 | Posodobljeno 09. december 2016 08.33 | Piše: T. Pa.

Od 6. do 12. decembra bo potekala dobrodelna dražba.

V ponedeljek, 6. decembra, se je pričela dobrodelna dražba reprezentančne bunde Petra Prevca iz pretekle tekmovalne sezone. V bundi, dani na dražbo, je Peter Prevc v zimski sezoni 2015/2016 kar 23-krat stopil na zmagovalni oder, v njej prejel zlatega orla za skupno zmago na novoletni turneji, osvojil medaljo na SP v poletih ter na koncu visoko v zrak dvignil še mali in veliki kristalni globus. Celotni znesek, zbran na dražbi, bo namenjen projektu Botrstvo v Sloveniji za mesečna botrstva otrok.

Izklicna cena reprezentančne Petrove bunde je 720 €, kolikor znaša tudi celoletno botrstvo za dva otroka, dražba pa poteka od 6. decembra 2016 od 8. ure do 12. decembra 2016 do 12. ure na spletni strani http://www.peterprevc.com/sl/drazba/image, kjer bodo sproti tudi objavljeni aktualni rezultati dražbe.

Dražitelji bodo svoje ponudbe lahko oddajali vse dni v času dražbe od 6. decembra 2016 od 8. ure do 12. decembra 2016 do 12. ure na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., končni rezultati dražbe pa bodo objavljeni na spletni strani http://www.peterprevc.com/sl/drazba/image ter na facebookuimage Petra Prevca.

Vse, kar morate storiti, da sodelujete na dražbi, je, da v zadevo sporočila vpišete geslo »DRAŽBA«, v jedro sporočila pa vse spodaj navedene podatke:

ime in priimek ter (naziv podjetja)
»anonimno« ime: ime pod katerim želite, da objavijo vašo ponudbo (neobvezno)
naslov stalnega prebivališča
kontaktno telefonsko številko
e-naslov
višino ponujenega zneska, ki mora znašati najmanj 30 € več od prejšnje ponudbe.

Deli s prijatelji