V GARAŽNI HIŠI

Janševa poslanka trčila v avto in pobegnila? To pravijo v SDS

Poškodovala je avto poslanke LMŠ.
Fotografija: Lidija Divjak Mirnik ima poškodovan avto. FOTO: Tadej Regent, Delo
Odpri galerijo
Lidija Divjak Mirnik ima poškodovan avto. FOTO: Tadej Regent, Delo

Poslanka LMŠ Lidija Divjak Mirnik je za portal 24ur potrdila, da so ji pred dnevi v parkirni hiši na Šubičevi poškodovali osebno vozilo. Prepričana je, da je povzročitelj pobegnil, ker je svoje vozilo premaknil drugam. Omenjeni medij je poročal tudi, da je nesrečo povzročila poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj. Posnela naj bi jo tudi nadzorna kamera v parkirni hiši. 

image_alt
Ojej, to pa je nerodno: ko je minister sedel, mu je pokukal na plano (FOTO)

Na poročanje portala so se že odzvali v stranki SDS, kjer so potrdili, da je avto Divjak Mirnikove poškodovala njihova poslanka. »Poslanka SDS Elena Zavadlav Ušaj je 15. oktobra 2021 v Parkirni hiši Šubičeva v Ljubljani, oplazila in opraskala parkirano vozilo poslanke LMŠ Lidije Divjak Mirnik. Neljubi dogodek obžaluje. Poslanski kolegici se je v telefonskem pogovoru opravičila, ta pa je opravičilo sprejela. Poslanka Zavadlav Ušaj je nezgodo tudi prijavila in ima policijsko zabeležko s plačilnim nalogom globe v višini 120 evrov,« so zapisali v sporočilu za javnost.

Divjak Mirnikova je sicer za spletni Večer danes dodatno povedala, da jo je Zavadlav Ušajeva poklicala že dan po dogodku in ji povedala, da ni vedela, da je poškodovala avto. »Šele po klicu poslanke sem izvedela, da je storilka ona. Pojasnila sem ji, da sem poklicala policijo, ker imam avto zavarovan in je takšen postopek,« je dejala in dodala, da se to lahko zgodi vsakemu. Kot je še dejala, do problema ne bi prišlo, če bi poslanska kolegica pustila listek in ji potem ne bi bilo treba klicati policije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije