DOGAJANJE V 2018

Decembra 2016 napovedala, da bo vlada padla

Elena Sofia Seničar je imela prav. 
Fotografija: vesolje jeje FOTO: Fb
Odpri galerijo
vesolje jeje FOTO: Fb

Priznana energijska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica Elena Sofia Seničar je že mnogokrat v reviji Suzy delila poglede v razplet dogodkov, tudi političnih. Že decembra 2016 je napovedala padec vlade, kar se je v sredo zvečer tudi zgodilo. Miro Cerar je namreč odstopil kot premier in sporočil, da oblast predaja v roke državljanov in državljank. Elena je priznala, da je takrat prejela veliko kritik, tudi astrologov, ki so jo predstavili kot jasnovidko, ob tem pa poudarja, da je v prvi vrsti le energijska terapevtka, čeprav vidi tudi delček prihodnosti.


Cerar, največji poraženec


In kaj nas na političnem parketu čaka to poletje? Menda pravi cirkus fantastikus. Elena pravi, da nam bodo politiki pripravili največje gledališče, kar si ga lahko volivci zamišljajo. »Zmaga bo na koncu pripadla svežemu, mlademu obrazu oziroma stranki. Med tistimi, ki jih čaka velikanski uspeh, je Marjan Šarec, čeprav mora biti zelo pazljiv, da ga ne bodo zavedli v napačno smer. Največji poraženec bo Miro Cerar, medtem ko je pred Karlom Erjavcem odločitev njegove kariere. Na čim bolj eleganten način se mora namreč umakniti iz politike, saj bo v nasprotnem primeru doživel veliko izdajo iz vrst navideznih podpornikov. Težko bo sprejel to potezo, a to je bolje kot hude posledice stresa. Kot primer tihega slovesa si lahko vzame Zmaga Jelinčiča Plemenitega,« je Elena za revijo Suzy povedala v začetku tega leta.

Elena Sofia Seničar. FOTO: osebni arhiv
Elena Sofia Seničar. FOTO: osebni arhiv


Padale bodo maske


Kaj pa Janez Janša? »Imel bo imel dobre ideje, vendar premalo podpore mladih, predvsem pa se bo moral osredotočiti nase, kajti največji boji se bodo dogajali v njem.« Elena sicer ni politična strokovnjakinja, še manj strankarsko angažirana, vendarle pa opozarja, da bodo maske letos začele padati kot domine. Javnost politikom namreč ne bo več verjela na besedo, želela bo videti dejstva, rezultate.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije