Objavljeno: 17.07.2017 20:20Posodobljeno: 17.07.2017 20:21

KRITIČNI DATUMI

Za policiste usodna 22. avgust in 4. julij

Kritični datumi: 22. avgusta 2014 je pod streli vojaka umrl policist Damijan Kukovič, dve leti pozneje so krogle na isti dan pokosile Iva Žnidaršiča.

LJUBLJANA – Neverjetno naključje je, da so se napadi na policiste zgodili prav na dva datuma, kritična sta 22. avgust in 4. julij. Če ne bi šlo za tragične zgodbe ljudi, katerih poslanstvo je, da za vse nas izpostavljajo svoja življenja, bi lahko vodstvu policije dobrodušno namignili, naj policisti ta dva dneva pač ne delajo. A zadeva je resna.

Divji lov po koroških cestah

V borbi za lastno življenje je eden od policistov s službeno pištolo šestkrat ustrelil v prednjo levo pnevmatiko kombiniranega vozila.

Na koroških cestah se je v torek, 4. julija, odvijala prava drama, ko so celjski policisti poskušali ustaviti 33-letnega voznika kombiniranega vozila, ki je divjal po cesti med Javnikom in Dravogradom, pri tem pa več kilometrov ogrožal varnost drugih voznikov. Skupili so jo trije policisti, na srečo brez smrtnih žrtev.

 

 

 
»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«
 

Povezane vsebine