Objavljeno: 18.12.2017 13:33Posodobljeno: 18.12.2017 13:33

RDEČI PETELIN

Policija sporočila žalostno vest: opekline so bile tako hude, da je umrl

Zaradi hudih opeklin v požaru je 88-letnik umrl.

ČRNOMELJ – Novomeški OKC je v nedeljo ob 13.24 prejel obvestilo o požaru v Domu starejših občanov v Črnomlju. Kakor smo že poročali, so bili tja takoj napoteni črnomeljski policisti, ki so zaposlenim in drugim intervencijskim službam nudili pomoč pri reševanju in evakuaciji oskrbovancev doma.

Na kraju dogodka in v bolnišnici so zdravstveni delavci iz Črnomlja, Metlike in Novega mesta oskrbeli 16 ljudi, dva zaradi opeklin, preostale pa predvsem zaradi vdihavanja strupenih plinov. 88-letni moški je bil zaradi hudih opeklin iz Splošne bolnišnice Novo mesto prepeljan v UKC Ljubljana, kjer je zaradi hudih poškodb umrl.

Novomeški kriminalisti so že v nedeljo pričeli ogled požarišča in ugotavljanje okoliščin požara. O požaru sta bili obveščeni tudi preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka iz Novega mesta. Kriminalisti in forenziki Nacionalnega forenzičnega laboratorija danes nadaljujejo ogled in preiskavo najdenih sledi. O ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo, so sporočili iz PU Novo mesto.

 

Pošljite nam fotografije ali video

Imate za nas zanimivo informacijo, fotografijo ali video?
Pošljite nam jih in opišite dogajanje.

Kdo, kaj, kje, kdaj, kako, ...?
Fotografije in video gradivo
Dovoljene datoteke: JPG, PNG, GIF, AVI, MOV, MP3, OGG do max. 5MB/datoteko.