Objavljeno: 17.07.2017 21:37Posodobljeno: 17.07.2017 21:39

LOPOV

Mrhovinar nad tovornjak

V Mariboru lopov iz garaže ukradel za 8000 evrov predmetov.

SPODNJA LOŽNICA  – V Spodnji Ložnici je mrhovinar s tovornega vozila znamke MAN odmontiral več delov vozila in si jih prisvojil. Vlomil je tudi v kabino vozila in tudi od tam ukradel več predmetov. Skupna škoda znaša 10.000 evrov.
Lopov je v soboto v Mariboru vlomil v garažo ter lastniku ukradel različne predmete ter ga oškodoval za 8000 evrov.
V Kopru je rokovnjač vlomil v stanovanje, ukradel gotovino in zlatnino ter lastnikom povzročil za 5000 evrov škode.
V ljubljanskih Mostah je barabež skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo ter ukradel denar, nakit, tehnične izdelke in mobitel. Škode je za več tisočakov.
V kraju Hudo je ponoči nebodigatreba iz odklenjene delavnice ukradel več kosov orodja, gorivo in električne vodnike. Lastnika je oškodoval za 3000 evrov.
V Stopičah je barabon vlomil v nedograjeno stanovanjsko hišo in pomožni objekt ob hiši ter ukradel kosilnico. Lastnik ima za 2000 evrov škode.
Skozi okno je falot vlomil v stanovanjsko hišo v Bukovski vasi na območju Dravograda ter ukradel nekaj gotovine, zlatnine in prenosni računalnik.
Iz prostorov kmetijske zadruge na območju Vojnika je zlikovec ponoči sunil 5 motornih žag.
Tolovaj je skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko hišo v Šempetru v Savinjski dolini ter ukradel več zlatnine.
V Izoli je pridanič vlomil v stanovanjsko hišo ter izmaknil zlatnino in nekaj denarja, skupaj vredno 1000 evrov.
Ponoči je vandal v prostorih večje poslovno-stanovanjske zgradbe v središču Nove Gorice poškodoval predelno gips steno v galeriji in povzročil za 1000 evrov škode.
V Legnu je grdavš vlomil v objekt na prostoru za piknike in ukradel več posod za peko ter več različnega električnega orodja.
V kraju Mirna na območju Trebnjega je ponoči pridanič vlomil v lesen objekt ter odnesel motorni prekopalnik in kosilnico.
Ponoči fakin vlomil v izolski lokal in izmaknil sef s 400 evri gotovine.
V Velenju so vlomili v dve stanovanjski hiši. V Ulici bratov Mravljakov je barabin v hišo vlomil skozi vrata terase. Alarm, ki se je sprožil, ga je pregnal. Iz hiše na Tavčarjevi cesti pa vlomilec ni ukradel nič.