Objavljeno: 17.07.2017 22:00Posodobljeno: 17.07.2017 22:00

SKUPAJ NA KONCERT

E-prijavnica: Marta Zore in Gojc iščeta pevce

Priznana umetnika za koncert skupaj s Slovenskimi novicami iščeta pevce v starosti od 5 pa do 100 let. Prijavite se lahko tukaj: zbiramo prijave za avdicijo pri Marti in nastop na Kongresnem trgu.

»TO BO glasbeno-gledališka predstava,« pravi Marta Zore, ki je bržkone ni treba posebej predstavljati. Glasbenica, zmagovalka festivala Melodij morja in sonca s pesmijo Še si tu, ljubiteljica ribičije, predsednica strokovne žirije v TV-oddaji RTV Slovenija Bitka talentov, v kateri je zmago podelila Nini Pušlar, članica strokovne žirije TV-oddaje Razred talentov, članica strokovne žirije za festival šansona, članica strokovne žirije na festivalu Slovenska popevka 2014 in predsednica strokovne žirije RTV Slovenija na festivalu Slovenska popevka 2017. Je pevka, instrumentalistka, skladateljica, producentka, pedagoginja in avtorica ter izključna lastnica vseh avtorskih pravic za otroške projekte pod skupnim naslovom Zvonček.

Vsestranski Gojmir Lešnjak Gojc je v prvi vrsti gledališki igralec, poleg vsega pa prav tako kaliber zase. In zdaj sta se z Marto Zore združila. Odločila sta se namreč, da pripravita glasbeno-gledališko predstavo, s katero se bosta »sprehodila skozi vse glasbene pevske stile zadnjih 200 let«, kot pravita. In dodajata: »Seveda na šaljiv in zabaven način.«

Ne izbiramo profesionalcev, 
ampak 'navadne' ljudi.

Ni pomembno, ali ste stari 5 ali 100 let

»S svojim petjem bodo z nama na odru sodelovali tako 5- in 6-letniki kot tudi starejši otroci vse do najstnikov ter odraslih in tudi 'seniorjev' ne bomo izključili. Ne izbiramo profesionalcev, ampak 'navadne' ljudi, ki radi prepevajo in bodo z veseljem šli na oder,« pravi Marta Zore, ki tudi vodi avdicije oz. izbore pevcev. Na voljo ima namreč koncertno dvorano z ozvočenjem v Kranju, kjer z izbranimi pevci pozneje tudi vadi.

Koncert bo sredi oktobra (najbrž 25.) letos na velikem odru na ljubljanskem Kongresnem trgu; koncert pa bo posnela tudi televizijska ekipa, osrednji medijski pokrovitelj pa so Slovenske novice.

Vse, ki bi si želeli sodelovati v tem gledališko-glasbenem projektu, pozivamo, da se prijavite na naslov tajnistvo@slovenskenovice.si (za avdicijo pri Marti). Vsakogar bo Marta povabila na avdicijo v Kranj, na oder dvorane, kjer bosta Marta in Gojc pomagala pri pripravah.

Če vam elektronska pošta dela težave, se lahko prijavite tudi s pomočjo obrazca spodaj!

Oktober je blizu, predstava se bliža, dovoljenja Mestne občine Ljubljana za predstavo sredi glavnega mesta pa so tudi že izdana in potrjena. Zdaj ste na vrsti vsi, ki bi želeli biti del tega simpatičnega projekta. 

 

Da, prijavljam se na avdicijo pri Marti Zore!

Vaše podatke bomo skrbno varovali. Zbiramo jih samo za potrebe organizacije avdicije in jih ne bomo uporabili za noben drug namen.