Vodnar
Nestrpnost in nepotrpežljivost vas lahko vodita v pogubo, zato pazite na svoje besede še bolj kot običajno. Pri delu vas čakajo nove naloge, le s težavo boste obvladali stresno situacijo na obzorju.
Kozorog
V ospredje boste postavili ljubezen. Prav tako boste morali popraviti komunikacijo z bližnjimi, saj lahko drugače pričakujete še več nesporazumov in cello konfliktov. Privoščite si že kako vročo noč!
Strelec
Vezani boste doživljali zelo eksplozivne trenutke, oba s partnerjem bosta namreč polna energije in to se bo nocoj poznalo tudi v postelji. Vaša naloga bo, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj.
Škorpijon
Preživljanje skupnega časa vaju bo povezalo še bolj kot sicer. Pri delu boste zelo uspešni. Čaka vas prijetno vzdušje na delovnem mestu. Poiščite novo in drugačno pravno ali strokovno pomoč.
Tehtnica
Dan bo potekal po ustaljenih kolesnicah. Bi pa popoldne znalo postati izrazito živahno, če le ne boste ostali doma. Čeprav ljudi radi preberete med vrsticami, bi bilo bolje ocenjevati njihova dejanja.
Devica
Čeprav sta imela v zadnjem času težave, bosta zdaj brez ovinkarjenja našla rešitev. Zvečer vam bo partner pripravil res romantično večerjo. Nevezani nikar ne klonite, če se še niste uspeli zaljubiti.
Lev
Nevezani si lahko obetate, da vas bo nekdo osvajal. Ta oseba bo vzbudila vaše zanimanje. Pri zaljubljenih se bo partner prelevil v nenadno vročega ljubimca. Vajini trenutki sreče bodo žal kratkotrajni.
Rak
Poslušajte nasvet prijatelja, saj vam svojeglavost ne pomaga. Enako ravnajte na področju financ, saj se vam bančni račun nebrzdano zmanjšuje. Nekaj novega vam bo korenito spremenilo današnji dan.
Dvojčka
Ravno prave volje boste, da se spustite v pregovarjanje z nadrejenimi, vendar že zdaj veste, da to ne more obroditi nobenih pravih sadov. Nocoj boste doživeli mnoga poznanstva, le eno bo pravo.
Bik
Prepustili se boste valu sprememb, svoja čustva boste kazali tudi drugim. Vezani se boste spet začeli zanimati za že izgubljenega partnerja, samski pa se v velikem loku izogibajte tehtnic, rakov in levov.
Oven
Pazite se prenagljenosti, posebej, ko bo govora o poslu in projektih. Vezani imate pred sabo običajen dan, tudi večer vam ne prinaša nobenih posebnih sprememb. Druženje se lahko razvije v kaj več.
Ribi
Vezani boste v razmerju občutili monotonost, zato boste želeli nekaj spremeniti. Majhna novost bo naredila pravi čudež in vajina zveza bo napredovala kot po tekočem traku. Več vitaminov potrebujete!