Kozorog
Razmislite o svojih stališčih. Ali imate res vedno prav in edini veste najbolje? Če boste tako želeli doseči svoje, vas bo vedno znova doletelo razočaranje. Dan ni primeren za večje spremembe.
Strelec
Končno prihaja dan po vašem okusu, pri marsičem boste hitri in marljivi. Na splošno bo vse potekalo v skladu z vašimi pričakovanji. Tveganja bo minimalno, zato nikar ne izgubljajte dragocenega časa.
Škorpijon
Dan ne bo prinesel velikih sprememb. Preveč boste očarljivi, da bi vam to kdo zameril, a vseeno ne računajte na brezpogojno podporo. Ugotavljate tudi, da niste izpolnili vsega, kar ste si zadali.
Tehtnica
Nocojšnji večer je vaš v vseh pogledih. Dobro se boste počutili v družbi mlajših in energičnih. Tokrat ste lahko prepričani, da vam bodo zares prisluhnili. Ne zaupajte vsakomur, kar vam leži na srcu.
Devica
Začeli boste razmišljati in zato morda izgubili nekaj dragocenega časa. A tuhtate preveč in temu primerno se tudi obremenjujete. Pazite se raje nezanesljivih oseb, tudi prijatelja, ki ni preveč odločen.
Lev
Prav lahko se zgodi, da vas bo danes preganjal nemir in da ne boste našli pravega spokoja. Vsakdo je odgovoren le zase, tega se bolje zavedajte. Še vedno premalo pazite nase in na svoje zdravje.
Rak
Ponovno pregledovanje filmov iz vašega življenja vas bo spomnilo na vse lekcije, ki se jih še niste naučili iz svojih napak. Na srečo pa boste videli vzorec obnašanja, ki vam bo pomagal v prihodnosti.
Dvojčka
Po eni strani hrepenite po spremembah, po drugi pa bi se radi zavarovali pred novostmi, kar je nemogoče. Odločiti se bo naposled treba, a saj že sami veste, kako in kaj, le priznati si morate.
Bik
Bodite drzni, a se kljub temu zavedajte, da so sanje eno, stvarnost pa nekaj povsem drugega. Vezani se brez strahu predajte nežnostim in dotikom partnerja. Samski pojdite v družbo, nekdo čaka.
Oven
Povsem razbremenjeni boste lažje razmišljali o ljubezni in njenih svetlih plateh, predvsem pa boste zbrali pogum za romantične korake, ki jih sicer ne ubirate pogosto. Učinek bo zato veliko večji.
Ribi
Vezani boste s svojim partnerjem dosegli visok nivo harmonije, kar se bo poznalo tudi med rjuhami. Samski pazite, ker se bodo okoliščine temeljito spremenile, raje počakajte, da se ne boste opekli.
Ribi
Vezani boste s svojim partnerjem dosegli visok nivo harmonije, kar se bo poznalo tudi med rjuhami. Samski pazite, ker se bodo okoliščine temeljito spremenile, raje počakajte, da se ne boste opekli.