Kozorog
Vezani se morate bolj potruditi za dialog. Roko na srce, sami ste povzročili stanje, v katerem ste. Samski ali tisti, ki ste na pragu razmerja, boste poskusili s pogovorom, kar bo zagotovo zaleglo.
Strelec
Nezaposleni ste že nekaj časa na pohodu za pravo službo. Nemara bo nastopila priložnost danes in boste ustrezali delodajalčevim delovnim standardom. Počutili se boste kot prerojeni.
Škorpijon
Sebi in prijateljem bi lahko privoščili bogato pojedino. Dokažite, da ste pri izbiri projektov suvereni in da mislite s svojo glavo. Samski svoje prijatelje napak presojate, to vam povzroča težave.
Tehtnica
Pazite na sodelavce, saj vam lahko naredijo veliko škodo v službi in zvalijo krivdo zgolj na vas. Ne bi bilo slabo, če bi se odpravili na zabavo, saj ste zaradi službe zapostavili svoje zadovoljstvo.
Devica
Danes boste vezani v ugodnem položaju in tudi v prihodnjih dneh boste imeli veliko koristi od svojega razmerja. Več druženja bo, kar vas bo sprva navdušilo, potem vas to utegne obremeniti.
Lev
Prav je, da se postavite tudi zase, vendar ni nobene potrebe, da naenkrat zanemarite želje in potrebe preostalih okrog vas. Razmislite, preden rečete kaj nesmiselnega, okolica bo to narobe razumela.
Rak
Danes pustite pozitivni energiji, da prodre skozi sivi vsakdanjik. Le tako bo lahko spodbujala vaše intuitivno mišljenje in umetniško ustvarjanje. Morda se vam porodi neka vzpodbudna zamisel.
Dvojčka
Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse izpadlo zelo pozitivno. Povsem sproščeno boste rešili nekaj starih zamer, kar vam bo vlilo dobro voljo za večer.
Bik
Preveč radi se vpletate v tuje zadeve. Predvsem vsiljujete svoje mnenje prijateljem in znancem. Tokrat morate stopiti korak nazaj, predvsem pa pustiti nekomu, da sam sprejme iskano odločitev.
Oven
Odločite se že. Še vedno razmišljate o neki nedokončani zadevi, a voda vam že teče v grlo, in to vse močneje. Če pričakujete pomoč, se boste načakali. Tokrat se boste morali znajti docela sami.
Ribi
Nekaj vas bo resno skrbelo, a vam bo prijatelj vseskozi stal ob strani. Z njegovo pomočjo se boste lahko dokopali tudi do konkretnih rešitev. To bo nadvse blagodejno vplivalo na vaše telo in duha.
Vodnar
Nekaj dni ste bili v krču in niste bili odkriti. Sprostite se in pokažite svoj pravi jaz. Kdor vas ima resnično rad, vas sprejema takšne, kakršni ste. Začnite že varčevati, če si želite kaj privoščiti.