Rak
Vezanim bo partner podaril dragoceno darilo, saj bo s tem poskušal zgladiti napetost v odnosu. Dajte mu možnost, da popravi napake. Nekoliko bolj aktivni boste, a prav posebno ne boste uživali.
Dvojčka
V najbolj nemogočih situacijah znate ohraniti trezno glavo. Tokrat boste potrebovali jeklene živce, če boste hoteli narediti vtis. Pričakujete en klic, prihaja pa jih več. Pripravite odgovor.
Bik
Vezani boste danes med najsrečnejšimi znamenji v zodiaku. Neporočeni boste veliko razmišljali o poroki. Luna v znaku vam je naklonjena, zato boste morebitne težave hitro reševali. Več poguma!
Oven
Proti večeru vas bo prijatelj presenetil z dobrimi novicami, za kar mu boste zelo hvaležni. Imeli boste veliko sreče pri poslu in stikih z nežnejšim spolom. Načrtujte srečanje, ki bo za vas odločilno.
Ribi
V ljubezni boste zadeli ob čustvene blokade, zato ste nezaupljivi in občutljivi. Ves dan boste pripravljeni na prepir. Privoščite si raje malo samote. Na neumestne komentarje se mirno požvižgajte!
Vodnar
Ne dovolite drugim, da vas ocenjujejo le na podlagi prvega vtisa. Tako bi dobili napačno podobo, saj ste pogosto navidezno neodločni. Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, boste utrdili vezi.
Kozorog
Dopoldne boste morali postoriti le najnujnejše. Po dolgem času boste preživeli dan, kot to paše le vam in ne drugim. Čas je že, da odmislite vse, kar se je zgodilo in pričnete na novih temeljih.
Strelec
Pred vami je uspešna sobota, vendar se boste morali paziti osebe, ki vam bo neprestano metala polena pod noge. Ne ustrašite se je, pač pa samozavestno nadaljujte pot, ki bo kmalu končana.
Škorpijon
Doma bo delo potekalo tekoče, pravzaprav rutinsko, brez večjih pretresov. Če si želite novih izzivov, boste morali sami poskrbeti zanje. Nimate potrpežljivosti uskladiti se s počasnejšimi od vas.
Tehtnica
Resno vzemite priporočilo, ki ste ga dobili od nadrejenega. Čeprav boste pričakovali hiter zaslužek, boste morali nanj počakati, saj okoliščine niso na vaši strani. Ne zapravljajte po nepotrebnem.
Devica
Nekaj se bo drastično spremenilo v vašem načinu razmišljanja in presojanja. Pogovorite se o zahtevah, ki ste jih v zadnjem času pričakovali od najdražjih. Če boste iskreni, vam bodo nalili čistega vina.
Lev
Teden se počasi končuje v znamenju boljšega počutja. Na vrsto bodo prišli odnosi na delovnem mestu, ki jih boste osvežili, le odnosi z nadrejenimi se lahko pogosteje zaostrijo. Za vtis nikar ne skrbite.