Kozorog
Prišlo bo do kar nekaj sprememb, ki se jim ne boste mogli izogniti. Popoldne boste z nekom, ki bo lahko drugim zatrdil, da posledica vaše zasanjanosti ni nič hujšega – mogoče le znanilec nove ljubezni.
Strelec
Bližnjic ni, poskusite naravnost in iskreno. Ljubezen bo obarvana z več strasti. Čeprav imate poln kufer ljudi, ki se jokajo na vaših ramenih, se zavedajte, da je to del življenja. Tudi vi boste potrebovali ramo.
Škorpijon
Pred seboj imate pomemben cilj, ki se mu nočete odpovedati. Vendar pazite na to, kako boste izbirali družbo. Izogibajte se alkoholu, ker bi vas danes lahko popeljal v težave, ki bi vaš cilj še oddaljile.
Tehtnica
Ne obremenjujte se toliko s tem, zakaj morate ravno vi reševati družinske težave, temveč poskusite že enkrat najti rešitev. Pri delovnih projektih vam je vse bolj jasno, da zadeve vse težje obvladujete.
Devica
Imeli boste občutek, da danes ne bo najbolje tvegati in se podajati v nove, usodne odločitve. Po drugi strani tako ali tako ne gre skrbeti, saj imate skritih rezerv še kar nekaj. Daljši oddih bi vam dobro del!
Lev
Danes boste zahtevali nekaj, a niti sami ne boste tega znali definirati natančno. Zato boste povzročali le zmedo. Zresnite se in tako boste vse uspešno razrešili. Poslovno pa le ne bodite preveč pogumni.
Rak
Zvečer se boste veselili v prijetni družbi, a le, če se boste odzvali povabilu. Še prej bo potrebno marsikaj postoriti. Nekoliko lažje vam bo v ljubezni, saj ste naposled spoznali, da si nekdo želi vaše bližine.
Dvojčka
Bodite previdni z načrti za prihodnost. Ne gre vse tako, kot si zamislite. Poskušajte dopovedati dragi osebi, da je še vedno v vaših mislih, saj jo zadnje čase precej zanemarjate. Recite jasno, da zmorete.
Bik
Novi položaj lune obeta presenetljive novice. Obstaja nekdo, ki hoče odgovoriti na vprašanja in zgladiti stare nesporazume. Ne bodite tako ozkosrčni, poskusite nekomu olajšati delo, saj bo tudi vam lažje.
Oven
Pri nalogah, ki vas čakajo danes, bodite pozorni na svoje misli, četudi se vam zdijo čudne, nevsakdanje. Poskrbite, da vam domači ne zamerijo, ker se ukvarjate predvsem s prijatelji. Tudi za njih bo čas.
Ribi
Pri izpolnjevanju obveznosti ne prenesete priganjanja, posebno takrat, ko ste tako ali tako obljubili preveč. Popoldne bo več časa za morebitno spremembo načrtov. Poskusite obljubljati manj kot doslej.
Vodnar
Naredite danes nekaj za svojo družino, saj vam bo stokrat poplačano. Energije je dovolj, morda vam le primanjkuje nekaj več motivacije, da bi dan preživeli drugače kot sicer. Naj bo ponedeljek nepozaben.