Kozorog
Šibka je trenutno le vaša samopodoba, zaradi česar si povzročate težave predvsem v prijateljskih odnosih. Zaupajte več in bolj, naposled boste ugotovili, da imate okoli sebe veliko pravih prijateljev.
Strelec
Včasih si tudi vi želite sprostitve in druženja, ki vas spomni na to, da ste ljubljeni takšni, kot ste. Nocojšnji večer je zelo pomemben za bodočnost vaše zveze. Dobili boste nenadejano prijateljsko pomoč.
Škorpijon
Situacija bo zahtevala zbranost, nekdo bo že zjutraj vplival na vaše mišljenje. Pazite v pogajanjih o bivanju ali poslovanju. O vas vedo več, kot si sploh upate pomisliti. Ne skrivajte se pred seboj.
Tehtnica
Danes imate več priložnosti za nakupe in trgovske dejavnosti. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki je daleč od vaših oči, a ne daleč od srca. Ne pozabite, da je bolje vrabec v roki kot golob na strehi.
Devica
Že v jutranjih urah bo nekaj novic glede obiska, ki ga pričakujete konec tedna. Vztrajate, čeprav veste, da bi morali ubrati docela drugačno pot. Ne bodite tako zadržani in marsikaj vam bo šlo lažje z jezika.
Lev
Danes bo uspešen dan. Nasmejali boste vsakega, s katerim boste imeli opravka, zato boste tudi zvečer zelo zaželena družba. A ne ustavite se zgolj pri tem, potrudite se tudi pri osebi, ki je še ne poznate.
Rak
Ne bo vam dolgčas, saj bodo vaše misli okupirane z različnimi idejami in inovacijami. Če bi le večkrat poslušali svoj notranji glas! Rojeni ste za uspeh, zato je res skrajni čas, da sanje postanejo resničnost.
Dvojčka
Ker nekaj ne boste najbolje razumeli, boste morali poseči po povsem novem znanju. A nikar ne tarnajte preveč, saj si z dodatnim branjem in učenjem širite obzorja. To vam bo koristilo tudi v prihodnje.
Bik
Ni pomembno, ali gre za staro ali novo zgodbo. Nekdo si vas bo zapomnil po dobri, izvirni potezi. Če boste dovolj pogumni, se lahko dodobra okoristite s to zgodbo. Le postavite jo morate v prave okvire.
Oven
Nekoga boste srečali po dolgem času. Tako vi, kot tudi ta oseba, boste vzhičeni in presenečeni ob nenadejanem snidenju. Nekoč ste si bili s to osebo precej blizu. Izkoristite priložnost in se ji zaupajte!
Ribi
Srce vam bo povzročalo nekaj težav, saj bodo misli tavale k napačni osebi. Poleg zasebnih težav vam bo skrbi povzročala še služba. Kot da se vaše mnenje bistveno razlikuje od mnenja nadrejenih.
Vodnar
Dan bo precej pester, na trenutke zelo zahteven, a tudi zanimiv, zato vam bo vzel veliko energije. Proti večeru se lahko pojavi precejšnja utrujenost. Privoščite si nekaj romatičnega za sprostitev.