Kozorog
Če se boste poglobili v želje, boste ugotovili, katere se da uresničiti. Pozanimajte se o podrobnostih, da se boste otresli neprijetnega občutka, kako ste nekaj pozabili. Nikar ne tvegajte preveč.
Strelec
Pred vami je dan, ki bo nabit s čustvi. Strastni boste, nad čemer bo partner zelo navdušen, saj se je v zadnjem času vajino spolno življenje precej ohladilo. Dolgi sprehodi bodo okrepili imunski sistem.
Škorpijon
Na domačem terenu boste hoteli razčistiti nesoglasja. Tega vaši bližnji niso vajeni, zato njihovo začudenje ne bo presenečenje. Na dan lahko pride nekaj, kar vas bo spravilo v nejevoljo.
Tehtnica
Ves dan boste razmišljali o spremembah, možnostih, morda celo o selitvi. Če potrebujete pomoč, veste, da imate okrog sebe tudi takšne, ki so vam jo vedno pripravljeni ponuditi. Kjer je volja, tam je pot.
Devica
Samski kažete do nekoga odklonilno vedenje. Vaši prihodki so prenizki, da bi vam zneslo za ves mesec. Osebna svoboda je za vas nedotakljiva, a prej ali slej se boste morali navaditi živeti v dvoje.
Lev
Pazite se osebe, rojene v znamenju dvojčkov, ker vas bo hotela na lep način uničiti. Pri projektu ne iščite izgovorov, ampak stojte za svojimi dejanji in besedami. Poskrbite, da se doma ne vname prepir.
Rak
Vezanim bo partner podaril dragoceno darilo, saj bo s tem poskušal zgladiti napetost v odnosu. Dajte mu možnost, da popravi napake. Nekoliko bolj aktivni boste, a prav posebno ne boste uživali.
Dvojčka
V najbolj nemogočih situacijah znate ohraniti trezno glavo. Tokrat boste potrebovali jeklene živce, če boste hoteli narediti vtis. Pričakujete en klic, prihaja pa jih več. Pripravite odgovor.
Bik
Vezani boste danes med najsrečnejšimi znamenji v zodiaku. Neporočeni boste veliko razmišljali o poroki. Luna v znaku vam je naklonjena, zato boste morebitne težave hitro reševali. Več poguma!
Oven
Proti večeru vas bo prijatelj presenetil z dobrimi novicami, za kar mu boste zelo hvaležni. Imeli boste veliko sreče pri poslu in stikih z nežnejšim spolom. Načrtujte srečanje, ki bo za vas odločilno.
Ribi
V ljubezni boste zadeli ob čustvene blokade, zato ste nezaupljivi in občutljivi. Ves dan boste pripravljeni na prepir. Privoščite si raje malo samote. Na neumestne komentarje se mirno požvižgajte!
Vodnar
Ne dovolite drugim, da vas ocenjujejo le na podlagi prvega vtisa. Tako bi dobili napačno podobo, saj ste pogosto navidezno neodločni. Tisti, ki ste svojo sorodno dušo že našli, boste utrdili vezi.