Kozorog
Osvajate na nekoliko neobičajen način, a vse bo potekalo dokaj spontano. Vaš načrt tovrstnega početja naj bo v prihodnje konkretnejši. Samski boste napak presodili, kakšne prijatelje imate.
Strelec
Bodite danes še posebej previdni in se z odločitvami nikar ne zaletavajte. Uspešno poslovno srečanje vam kaj lahko utre pot naprej. Zasebno se boste počutili bolje, kriva za to bo neka oseba.
Škorpijon
Hočete ali nočete, vsem boste na razpolago, kot da ste edini, ki ve, kako in kam je treba naprej. Nič hudega, saj si boste nabrali dovolj samozavesti in ustvarjalne energije. Splačalo se vam bo.
Tehtnica
Potrebujete nekaj za dvig odpornosti, sicer boste kmalu zboleli. Če ne gre drugače, stopite v najbližjo lekarno. Na delovnem mestu boste navduševali z dobrimi zamislimi in z veliko vztrajnostjo.
Devica
Pazite, da boste nekaj storili na diskreten način in ne preveč vsiljivo, saj boste sicer dosegli povsem nasprotni učinek. Samski ste se znašli na težavni poti osvajanja, ki vas ne bo pripeljala daleč.
Lev
Tokrat je najbolje, da spregovorite le, ko boste povsem prepričani, da bo več posluha. Samski se ne obremenjujte z nekimi pravili, čustva vas bodo popolnoma prevzela in določala potek dogajanj.
Rak
Pred sabo imate poln dan presenečenj. Najprej boste zmedeni, potem se morate hitro zbrati in pripraviti tudi kakšno rešitev. Storite vse, kar lahko, pošljite pismo, sporočilo, predlagajte kaj novega.
Rak
Vstali boste slabe volje, počutili se boste krivec za dogajanja, ki jih sploh niste vajeni. Nekdo bi se rad zbližal z vami, čeprav ste dokaj zadržani. Imate nekaj težav pri navezovanju novih stikov.
Bik
Veliko boste premišljevali, zato boste ponoči težko spali. Sami se boste morali odločiti, kako boste ravnali, a nikar ne odlašajte predolgo. V ljubezni ni razlogov za igrice, vse bi vam moralo biti jasno.
Dvojčka
Probleme vsekakor lahko uredite, tudi v službi boste dovolj vplivni. Čez dan boste polni energije in novih zamisli. Celo sami sebe boste presenetili pri spopadanju z ovirami in pri reševanju težav.
Ribi
Če se boste komu želeli oddolžiti, ne pozabite, da v zameno lahko ponudite kakšen nasvet, saj vsi vedo, da se kopljete v bogastvu znanja in izkušenj. Sledite močnemu notranjemu navdihu.
Vodnar
Bodite pozornejši med vožnjo, preveč ste nepotrpežljivi in hitite. Doma boste zaposleni s hišnimi opravili. Bolj ko se bo dan bližal večeru, bolj boste brez energije, zato si privoščite sprostitev.