Kozorog
Morda se boste morali odreči nečemu, za kar ste dolgo trdo delali, da bi izkoristili prednosti te priložnost. Bolj dovzetni in tolerantni morate biti za doživljanje novih stvari in drugačnih tipov ljudi okoli sebe.
Strelec
Če ste v razmerju, bo danes trpela vaša samozavest, saj se bosta s partnerjem že navsezgodaj sprla. Popadla vas bo neka nemogoča želja, ki ji boste prisluhnili. Potrebuje pa nekaj časa, da jo uresničite.
Škorpijon
Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, se bo v prihodnosti izkazalo za dobro. Bolj ko se boste upirali, slabše bo, poleg tega boste prebudili še več zamer. V družini popustite in dajte tudi drugim njihov prav.
Tehtnica
Če želite rešiti obstoječe partnerstvo, boste morali pokazati precej več volje in poguma. Trenutno ne vlagate dovolj energije, zaradi česar trpi predvsem vaš partner. Samskim se naposled obeta nova priložnost.
Devica
Počutje se bo bistveno izboljšalo, zato ne skrbite. Nič se vam ne bo zdelo tako resno in usodno, da tega ne bi mogli sami rešiti. Proti večeru vas čaka zanimivo srečanje, ki vam zna celo ogreti srce in dušo.
Lev
Fizično ste močnejši, zdravje vam ne nagaja več, čeprav še niste zadovoljni, kot bi lahko bili. Nestrpni ste in raztreseni, zato ne delajte ničesar pomembnega zgolj na pamet. Manjkajo vam tudi izkušnje.
Rak
Odločno stojte na svoji poti in bodite to, kar ste, saj le tako ne boste nikoli ničesar obžalovali. V ljubezni bo zanimivo, posebno če ste načrtovali daljšo pot. A še prej preverite, ali so z vami vsi dokumenti.
Dvojčka
Vaše počutje danes ne bo najboljše, vendar ga ne boste izboljšali, če se boste še dodatno pomilovali. Poskušajte se umiriti in ne jemljite vsega tako resno. Bodite raje malo odločnejši!
Bik
Zlahka se boste lotevali novih obveznosti in nalog, ki vam jih bodo naložili v službi. Po nekem srečanju boste ugotovili, kaj vse vas povezuje z neko osebo iz preteklosti, in srce se vam bo ogrelo.
Oven
Prejeli boste povabilo, vendar boste dolgo omahovali, preden boste izrekli zadnjo besedo. Priborili ste si prepotrebno spoštovanje. Na delovnem mestu bo veliko nemira, ki vas bo vznemirjal.
Ribi
Že jutro bo polno informacij. Sledil bo težko pričakovan razplet glede skupnega življenja z drago osebo. Na delovnem mestu boste zelo uspešni, zaradi česar si boste nakopali nekaj nevoščljivosti.
Vodnar
Tudi pri delu se vam utegne maščevati vaša pogosta površnost. Nekoga boste opazovali iz drugačnega zornega kota kot doslej. V ljubezni ste lahko mirni, čeprav je ostalo še nekaj nerešenih vprašanj.