Kozorog
Naenkrat boste začeli kritizirati vse, kar vam ni prav. Ne pretiravajte, številni ne bodo razpoloženi za vaše muhe. Ne obremenjujte se z nedokončanim delom, vsaj en večer pozabite na obveznosti.
Strelec
Dan prinaša nekaj več rutine in takoj za vogalom prihaja še malodušje. Preprosto nimate prave moči, da bi se znova borili. Raje opravite, kar so vam naložili, saj je to navsezadnje tudi vaša dolžnost.
Škorpijon
Imate preveč energije, zato boste že navsezgodaj zahtevali več od vaših bližnjih. Vse bi bilo lažje, če bi si večkrat nadeli nasmešek na obraz, namesto da vedno vse sprejemate tako prekleto resno.
Tehtnica
Spogledovanje se lahko spreobrne v nekaj izjemno zanimivega, trajnejšega. Ne pokvarite si razpoloženja in poskusite ustvariti razmere, v katerih se boste lahko s sodelavci mirneje pogovarjali.
Devica
Predajte se že nekomu, ki vas dlje zaljubljeno opazuje. Če ne poskusite, ne boste vedeli, ali je to tisto pravo. V težavnejših okoliščinah imate občutek, da vas domala nihče ne posluša.
Lev
Vedno bolj utrujeni postajate, pazite, saj vas nekdo ne bo razumel. Znašli se boste pred prelomnico, ko se boste morali odločiti, kaj je za vas pomembno. Nemara celo, kdo je za vas prava oseba.
Rak
Če želite uspeh, boste morali prepričati pravo osebo, da si to zares zaslužite. Potrudite se, čeprav boste imeli nekaj težav z zbranostjo, da bo vaš nastop prepričljiv. Če vam to uspe, niste več daleč od cilja.
Dvojčka
Vezani lahko pričakujete v zvezi, ki bo danes prežeta z naklonjenostjo, večjo harmonijo in tudi več ljubezni. Samski potrpite čez dan. Večer z Luno vam bo pomagal, da boste lažje našli pot do intimnosti.
Bik
Dobre priložnosti bodo potrkale na vaša vrata in uspešni boste v vsem, česar se boste lotili. Še posebno danes boste zelo iznajdljivi, vendar vseeno ne zavrnite tuje pomoči. Finančno stanje bo stabilno.
Oven
Prevzemite pobudo, saj ni razlogov, da bi skrivali ljubezenske želje. Neka oseba že čaka na vaš namig. A previdnost je mati modrosti, še posebno če se je ljubezensko razmerje začelo šele nedavno.
Ribi
Včeraj ste vezani menili, da sta si s partnerjem zelo različna, a danes boste preživeli nekaj romantičnih trenutkov v dvoje. Od jutra naprej bosta s partnerjem lepo shajala, vajina kreativnost se bo povečala.
Vodnar
Pokažite, da ne boste odnehali, čeprav je pred vami nekaj zahtevnejšega. Morda si niste nabrali dovolj moči, zato ni pravi trenutek za fizične podvige in potovanja. Danes boste pogrešali stare zlate čase.